Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ως Nokia 5.3 θα κυκλοφορήσει η συσκευή που ξέραμε ως Nokia 5.2

*
Μπορεί η Nokia να είχε προγραμματίσει την αποκάλυψη του Nokia 5.2 στο MWC 2020, ωστόσο η ακύρωση του event άλλαξε τα σχέδια και πλέον η συσκευή θα εμφανιστεί ως Nokia 5.3. Θα υποστηρίζει dual SIM και από τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά ξεχωρίζει η οθόνη 6.55 ιντσών με αναλογίες 18.5:9, αλλά και το waterdrop notch στο επάνω μέρος. Στο εσωτερικό του θα υπάρχει ένας Snapdragon 660/665 με 6GB RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο, ενώ η τιμή του αναμένεται κάπου στα 180 δολάρια. Θα υπάρξουν εκδόσεις με 3GB και 4GB RAM, ενώ σε ό,τι αφορά τις φωτογραφίες, η selfie cam θα είναι 8MP, ενώ στο πίσω μέρος θα υπάρχει ένα τετραπλό camera setup με 16MP, 5MP και 2 8MP modules. Το τηλέφωνο θα κυκλοφορήσει σε 2 χρώματα και με μπαταρία χωρητικότητας 4.00mAh. Αναμένουμε περισσότερα στο άμεσο μέλλον.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*